Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Commissarislaan 35 - 14

Commissarislaan 35-14, 8016 BE Zwolle

Commissarislaan 35-14 is een woongroep voor volwassenen. Hier wonen zes mensen in een prettige en vertrouwde groep. Bewoners hebben elk hun eigen dagbesteding met in de avond gezamenlijke momenten.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 6
Aantal bewoners: 6

Samen met vijf anderen deel je een woonkamer, keuken, soms ook de badkamer en de tuin. In de tuin vind je een trampoline, picknickbankjes en een moestuin. Met nog wat sportattributen in de kast en je fiets of driewieler in de schuur kun je altijd actief bezig zijn.  

Dagprogramma

Overdag heeft iedereen zijn eigen dagprogramma. Op de IJsselbolder zijn verschillende dagbestedingsgroepen, en ook op de woonlocatie zelf wordt dagbesteding geboden. In de avond eet iedereen samen. Na het eten zoeken de meesten elkaar op in de gezamenlijke woonkamer om televisie te kijken. 

Het vertrouwen onderling van de bewoners en begeleiders is goed. Iedereen vermaakt zich goed en er is altijd tijd om ook iets samen te ondernemen. 

Ervaringsverhaal

Op de koffie bij groep 14

Helemaal achter op het IJsselbolder terrein staat woning nummer 14. Op een donderdagmiddag mag ik op bezoek komen bij deze gezellige groep mensen. Bij de voordeur hangt een houten bord waarop staat: "Als je om je heen kijkt zie je hoe mooi alles is." 

Ervaringsverhaal Groep 35-14