Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Commissarislaan 35 - 15

Commissarislaan 35-15, 8016 BE Zwolle

Op Commissarislaan 35-15 wonen mensen tussen de 30 en 54 jaar. Bewoners gaan tussen 10.00 en 14.30 uur gezamenlijk naar de dagbesteding op het terrein van de IJsselbolder.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 7
Aantal bewoners: 7

In de ochtend word je gewekt door de begeleiders. Even lekker wakker worden onder de douche en daarna een ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Om 10.00 uur gaan alle bewoners samen met de begeleiders naar de dagbesteding industrie om bij alle groepen van de IJsselbolder containers, papier en plastic op te halen. Die zetten we aan de weg en nadat de gemeente alles heeft opgehaald, brengen we de containers weer terug naar alle groepen.

Vertrouwd

Voor de bewoners op deze groep is een vertrouwd gezicht heel belangrijk. Daarom zie je zowel in huis als tijdens de dagbesteding dezelfde begeleiders.  

Gezamenlijk induvidueel 

Buiten de momenten van de dagbesteding om, zijn alle bewoners in de gezamelijke woonkamer of tuin te vinden. In de woonkamer vermaakt iedereen zich goed. Je kunt er een spelletje spelen, kleuren, puzzelen of ontspannen met de tovertafel. Is het fijn weer om buiten te zijn? Dan kun je met de begeleider op de duofiets. Je kunt van alles doen, zowel samen als alleen.