Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Commissarislaan 35 - 3/4

Commissarislaan 35 3-4, 8016 BE Zwolle

Commissarislaan 35 3-4 bestaat uit twee groepen. Het verschil in deze groepen zit in de aanwezigheid van begeleiding. In totaal wonen hier 11 mensen. 

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Eigen sanitair
Eigen sanitair
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 11
Aantal bewoners: 11

Wonen op de IJsselbolder kan op wel 17 verschillende woongroepen. Af en toe is er onderling contact tussen de groepen. Bewoners gaan bij elkaar op de koffie, zien elkaar bij de dagbesteding, tijdens de woensdagavondactiviteit, de kerkdienst of bij de muziekgroep Tower Snorr’n. 

Twee groepen

Commissarislaan 35 3-4 bestaat uit twee groepen. Op de ene groep doe je wat meer dingen zelfstandig en op de andere is wat meer begeleiding aanwezig. Je hebt in ieder geval allemaal een eigen slaapkamer en een eigen badkamer. Ontbijten en avondeten doen we samen op ieder zijn eigen groep. Ben je wat overprikkeld door alle indrukken op de dagbesteding of op de woongroep? Dan kun je op je eigen kamer lekker eten en tot rust komen.

IJsselbolder

Op het terrein de IJsselbolder is een dagbestedingslocatie aanwezig waar alle bewoners overdag naartoe gaan. Hier kun je werken bij de dienstverlening, op de industriegroep, op de creatieve groep of bij Villa Vitaal. In de avonden en het weekend is de dol-ruimte beschikbaar. In deze ruimte kun je activiteiten doen en wordt er soms een disco georganiseerd.