Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Werken

De Ontmoeting

Zomerdijk 41B, 8064 XB Zwartsluis

De Ontmoeting is een mooi dag-, werk- en leercentrum in Zwartsluis. Hier kunnen mensen van Frion en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) vanuit de gemeente, werken, leren en ontmoeten.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk

Dit kun je doen

Creatief
Creatief
Ontmoeten (sociaal en vitaal)
Ontmoeten (sociaal en vitaal)

De Ontmoeting is een fijne plek om anderen te ontmoeten en activiteiten te doen, zonder druk. Jezelf kunnen zijn, is belangrijk.

Activiteiten
Je kunt er meedoen aan veel verschillende activiteiten die goed aansluiten bij wat je wilt doen of leren. Zo kun je in de keuken onder andere lekkere dingen voor een verzorgingshuis bakken. Of fietsen poetsen en er zijn creatieve activiteiten. Er is ook ruimte voor ontspanning. Elke week wordt er gezwommen en bewogen.

De Ontmoetwinkel
De mooie spullen die we maken verkopen we in onze Ontmoetwinkel. Wij zijn supertrots als we iets verkopen dat we zelf hebben gemaakt. En we maken graag een praatje. Je bent dus van harte welkom.

Mooie spullen
De Ontmoetwinkel heeft mooie spullen van textiel en hout. Bijvoorbeeld vogelhuisjes, knuffels en babyspeelgoed. We maken het allemaal zelf in onze werkplaats bij dagbesteding De Ontmoeting. Het is pas af als we het zelf heel mooi vinden!
We verkopen ook spijkers, schroeven en ander klusmateriaal. Dat komt omdat we in de winkel zitten waar eerst de Hubo zat. 

Praatje maken
Koffie en koek staat altijd klaar in de Ontmoetwinkel. Het kost bijna niks en je krijgt er een hoop gezelligheid voor terug. 

Openingstijden
De Ontmoetwinkel is open:
Maandag tot en met vrijdag
van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur 16.00 uur
Behalve op woensdagochtend. Dan zijn de makers sporten. 
Op woensdag is de winkel open vanaf 13 uur.

Adres
De Ontmoetwinkel zit op de Zomerdijk 41B in Zwartsluis.
Je  bent van harte welkom!

Ervaringsverhaal

“Helemaal mezelf zijn en doen wat ik wil”

Kom je bij de Ontmoeting in Zwartsluis dan heb je vast al eens kennis gemaakt met Hilda. Vind je haar niet aan de spelletjestafel voor een leuk bordspel dan tref je haar in het naaiatelier waar ze ene creatie na de andere maakt. Ze vindt het een feest om andere mensen te ontmoeten en komt dan ook graag van Hasselt naar Zwartsluis.

 

Ervaringsverhaal Hilda