Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

School

Frion in de klas

Violierenstraat 42, 8013 TV Zwolle

Frion in de klas geeft ondersteuning in onderwijscentrum De Twijn.

Samen optrekken met kinderen in de klas, opdrachten doen en steeds meer leren, maken school leuk. Heb je daar een beetje hulp bij nodig? Geen probleem. De ambulante begeleiders van 'Frion in de klas' staan voor je klaar. Ze ondersteunen zowel in het basisonderwijs als op de middelbare school van De Twijn. Je krijgt 1-op-1 begeleiding in de klas. De begeleider van Frion in de klas is er als extra hulp voor jou naast de juf of meester en kan je direct helepen als je iets moeilijk vindt.

 

Samen kijken naar jouw opdrachten, samen werken aan je sociale vaardigheden of samen werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Dat doet een ambulant begeleider van Frion in de Klas ook. Heb je hulp nodig bij eten en drinken, het innemen van medicatie of is een helpende hand gewenst bij het omkleden voor gym of zwemles? Ook dan kun je rekenen op ondersteuning. De ambulant begeleiders van Frion zijn vaste gezichten bij onderwijscentrum de Twijn. 

Hulpvraag

De juf of meester, de begeleider en jouw ouders kijken samen met jou naar jouw sterke kanten. Deze kanten gaan we extra belichten. Maar het kan ook zijn dat je moeite hebt met iets. Dan kijken we samen hoe we je daarbij kunnen helpen. De ambulant begeleider in de klas kan je helpen bij verschillende dingen. Bijvoorbeeld bij het bedienen van jouw rolstoel, het werken met praatcomputers, het geven van medicatie of als ondersteuning bij therapieën. De begeleider is er voor jou.

Zelfvertrouwen

Wil je nog hulp bij iets heel anders in de klas? Zoals leren hoe je je goed kunt concentreren? Of het vergroten van jouw zelfstandigheid? Geen vraag is te gek. Samen maken we er een mooie schooltijd van!