Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Prunuspark 35 - 3/4

Prunuspark 35 3-4, 8024 BA Zwolle

Op het terrein van Prunuspark in de Zwolse wijk Berkum staan meerdere woningen en appartementen. Hier wonen mensen met een matige verstandelijke beperking.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Eigen sanitair
Eigen sanitair
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 12
Aantal bewoners: 12

Sfeer, gezelligheid, duidelijkheid, samen doen en samen bezig zijn. Dat dat is belangrijk voor jou als bewoner van groep 3-4 van het Prunuspark. Het is één van de woningen op het gelijknamige terrein in Zwolle.

Ondersteunen
Soms doe je iets alleen, maar er is altijd iemand in de buurt die je van tevoren helpt of waar je naartoe kan als het niet lukt. De begeleiders leren je goed kennen en weten hoe ze je kunnen ondersteunen om je prettig te voelen. Ze kunnen je ook helpen om activiteiten te vinden die bij je passen, ze weten wat je helpt of wat je nodig hebt als je het even moeilijk hebt.

Deze woning bestaat uit twee groepen:

  • Als je in groep 3 woont, woon je met vrouwen én mannen in de leeftijd van 32 tot 45 jaar. De begeleiding helpt je met bijvoorbeeld tanden poetsen en aankleden. Daarna ga je samen ontbijten en is het tijd om naar de dagbesteding te gaan.
  • In groep 4 woon je met 5 andere mannen tussen de 20 en 45 jaar. Als je dat fijn vindt, helpt de begeleiding je bij dingen als aankleden of je tanden poetsen. Elke avond is er een activiteit. Je beslist zelf of je daaraan mee doet.