Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Prunuspark 35 - 7/8

Prunuspark 35-7 35-8, 8024 BA Zwolle

Op het Prunuspark vind je vier geschakelde woningen met 12 bewoners. Je kunt zelf makkelijk naar de dagbesteding, want die is tegenover jouw woning. De hele dag is er begeleiding aanwezig die jou overal mee willen helpen.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 12
Aantal bewoners: 12

Op Prunuspark 7-8 wonen 12 mensen. Je hebt hier je eigen slaapkamer en douche. De woonkamer, keuken en het toilet deel je met de andere bewoners. Prunuspark is een terrein van Frion met verschillende woningen en een dagbestedingslocatie. 

Ritme

In de ochtend gaan we met z'n alle eten. De begeleiders bieden jou alle hulp die je nodig hebt met aankleden, douchen en eten. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Na het ontbijt gaan we naar de Dagbesteding op ons eigen terrein. De begeleiders van vanochtend gaan met jou mee. Zo zie je niet teveel wisselende gezichten op één dag. 

Ook het lunchen en avondeten doen we met z'n alle. Naast de dagbesteding heb je nog genoeg tijd om activiteiten te ondernemen. Spelletjes spelen, puzzelen, tv-kijken, of lekker naar buiten. Doe lekker waar jij zin in hebt, alleen of samen met iemand. 

Contacten leggen

Op Prunuspark is het kleinschalig wonen. Iedereen kent elkaar en het contact is heel laagdrempelig. Contacten met buurtgenoten is net zo gemakkelijk. Wil je een spelletje spelen of op de thee bij een buurvrouw? De meesten vinden dit hartstikke leuk!