25 apr 2018

Wat als je graag mee wilt doen met de wandelvierdaagse, maar dit eigenlijk te druk, te groot en te ver voor je is? Dan organiseer je er zelf eentje! Cliënten van Frion kunnen op maandag 28 mei om 18.30 uur starten met de Beweeg4daagse. Maar wijkbewoners zijn ook van harte uitgenodigd. Startpunt: de gymzaal van locatie de IJsselbolder aan de Commissarislaan 35 in Zwolle-Zuid. Vier aaneengesloten avonden zijn er verschillende afstanden, tussen de 1,5 en 2 km, af te leggen. Of het in een rolstoel is, op een driewieler of lopend, dat maakt niet uit tijdens dit beweegevenement. Iedereen krijgt een startbewijs en stempelkaart. En als donderdag 31 mei de wandelaars feestelijk binnenkomen is er natuurlijk muziek en worden er medailles uitgereikt.

 

Meedoen in de wijk

Frion vindt het belangrijk dat cliënten meedoen in de samenleving en in de wijk. Ieder op zijn eigen niveau. Dat kan met dit evenement. Alle cliënten van de IJsselbolder kunnen meedoen. Maar dit geldt ook voor de omliggende locaties van Frion zoals het Logeerhuis Eekhoonveld, en de woonlocaties Gouverneurlaan, Staatsmanlaan, Middelhorst. Daarnaast sluit de Beweeg4daagse van de IJsselbolder aan bij een thema dat Frion hoog in het vaandel heeft staan. Namelijk: Gezondheid en Bewegen.

 

Esmeralda van Veenendaal, begeleider, is één van de organisatoren: “Cliënten van de Commissarislaan gaven aan dat ze mee wilden lopen met de Wandelvierdaagse in Zwolle. Maar dat is te groot, te druk en logistiek niet makkelijk te realiseren. De beweeg4daagse was vorig jaar een groot succes. Onder andere door het samenbrengen van gezelligheid en gezond bewegen. Meer dan zestig cliënten genoten, reden om het te herhalen. Dit jaar willen we ook heel graag andere woonlocaties van Frion en de buurtbewoners betrekken. Zij zijn dan ook van harte uitgenodigd om de deelnemers aan te moedigen of om zelf mee te lopen als vrijwilliger tijdens de beweeg4daagse.”

 

Aanmelden Beweeg4daagse

Buurtbewoners die mee willen doen, kunnen zich aanmelden tot 14 mei via beweeg4daagse@frionzorg.nl.

 

Data: maandag 28  t/m donderdag 31 mei 2018

Starttijden verschillende routes: tussen 18.30 en 19.00 uur.

Locatie: Frion IJsselbolder, Commissarislaan 35, Zwolle-Zuid

 

Meer informatie? Stel uw vraag via: beweeg4daagse@frionzorg.nl

 

Terug naar overzicht

Meer persberichten