15 mei 2018

Op woensdag 23 mei organiseert De Molenkamp een kleurrijke zomermarkt met als thema: De Molenkamp zet de bloemetjes buiten. Na vele succesvolle edities is de zomermarkt van dit werk- en leercentrum van Frion een begrip in de regio. Bezoekers van jong tot oud zijn tussen 13.00 en 15.30 uur van harte welkom aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Naast vele kramen met creatieve en sfeervolle producten is er een verloting en zijn er activiteiten voor kinderen.

  

Hoewel de zomer nog niet is aangebroken zijn de deelnemers van deze locatie al enkele weken in een zomerse stemming want de voorbereidingen zijn in volle gang.Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. Zoveel mogelijk in het thema. Een greep uit het assortiment: bloemen, plantenbakken, woonaccessoires en aankleding voor de tuin. De Appelfabriek, gevestigd in het dag- en leercentrum, biedt een ruime keuze uit het assortiment: appeltaarten, muffins en ander lekkers. Naast de verkoop van producten van De Molenkamp zijn er diverse andere verkopers aanwezig zoals Tante Keetje.  Bezoekers kunnen hun geluk beproeven in een verloting en kinderen kunnen hun haar laten vlechten bij de kapper en een ijsco halen bij de ijscokar. Laatstgenoemde is uiteraard ook zeer geschikt voor de oudere bezoekers.

  

Leren en ontwikkelen

Op werk- en leercentrum De Molenkamp krijgen mensen met een verstandelijke beperking kansen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en om een vak te leren. Bijvoorbeeld op de houtgroep waar mooie producten van hout worden gemaakt die aansluiten bij huidige trends. Cliƫnten werken vaak aan opdrachten voor diverse bedrijven en organisaties in de regio. Maar ook particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus en de lekkernijen van de Appelfabriek.

 

Terug naar overzicht

Meer persberichten