6 jun 2018

Op 7 juni om 12.00 uur bezegelen Frion en Regio Zwolle United hun jarenlange samenwerking in een formeel partnerschap. Onder toeziend oog van cliënten tekenen Trijn van der Meulen, raad van bestuur Frion, Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle en Arjan Jansen directeur van Regio Zwolle United  de partnerovereenkomst. Dit vindt plaats in het MAC 3PARK stadion, Stadionplein 1, in Zwolle.

 

 

 

Cliënten van Frion werken al jaren in het stadion. Tot grote tevredenheid van beide partijen. Frion waardeert de maatschappelijke betrokkenheid van Regio Zwolle United, met haar maatschappelijke domein PEC Zwolle United. Met deze maatschappelijke tak van de club wordt nauw samengewerkt. Veel cliënten hebben een ‘blauw-wit hart’. Wat is er dan mooier om voor jouw club je handen uit de mouwen te steken. En er voor te zorgen dat het stadion weer goed schoon is voor de volgende wedstrijd.

 

 

 

Regio Zwolle United vindt het belangrijk dat mensen onder begeleiding van Frion een kans krijgen om in een prettige werkomgeving te werken. Daarnaast wordt onderzocht welke werkzaamheden er nog meer zijn bij bedrijven in en rond het stadion. Bijvoorbeeld om stage te lopen en door te groeien naar een betaalde baan. Een nauwere samenwerking en commitment in de vorm van een partnerovereenkomst was dan ook een logische stap.

 

Terug naar overzicht

Meer persberichten