27 sep 2018

Op zaterdag 6 oktober start Frion met een nieuwe zaterdagopvang in Zwolle-Zuid. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking kunnen vanaf die datum één keer in de twee weken genieten op wijkboerderij de Schellerhoeve. Daar kunnen ze dieren verzorgen, stallen uitmesten en andere leuke activiteiten ondernemen. De zaterdagopvang is geopend van 9.30-16.30 uur. Er is ruimte voor acht deelnemers en er zijn nog plaatsen vrij.

 

Annemarie van de Brink, persoonlijk ondersteuner bij Frion: “Bij het Logeerhuis Eekhoornveld, kun je naast logeren ook gebruik maken van één dag - of buitenschoolse opvang. Nu kwam in het weekend de zaterdagopvang in het gedrang omdat de vraag naar logeren groter werd. Eerder hadden ouders en kinderen al aangegeven iets met dieren en/of een boerderij te zoeken. Zo kwamen we uit bij wijkboerderij de Schellerhoeve, onderdeel van onze samenwerkingspartner Travers. De wijkboerderij is mooie en veilige plek midden in het Schellerpark in Zwolle-Zuid. We gaan hier leuke dingen doen en samen met de kinderen dieren verzorgen, de stallen uitmesten, spelen, knutselen en andere activiteiten ondernemen. Daar zijn genoeg mogelijkheden voor. Kinderen, jongeren of ouders die belangstelling hebben voor de wijkboerderij kunnen contact opnemen met Frion,

 

Vrijwilligers die willen helpen met de zaterdagopvang zijn ook van harte welkom en worden uitgenodigd om zich aan te melden bij Frion.

Geïnteresseerd? Bel 038 467 10 00 of mail naar aanmeldingenintake@frionzorg.nl

Terug naar overzicht

Meer persberichten