11 dec 2018

 

Frion start vanaf januari 2019 officieel met een moestuinwinkel in Steenwijk. De winkel bevindt zich op het terrein van het dagcentrum de Slinger, aan de Meidoornstraat 1. De feestelijke opening is 12 december 2018. Bezoekers zijn die dag van harte welkom tussen 15.30 en 18.00 uur. Op een knusse markt in kerstsfeer, krijgen zij vast een voorproefje van de producten die binnenkort verkocht worden in de winkel. En speciaal voor de opening wordt er snert, oliebollen en kniepertjes verkocht.

 

Puur natuur

In de winkel aan de Meidoornstraat 1, kan iedereen vanaf 2 januari terecht.  De groenten, fruit en kruiden zijn biologisch en seizoensgebonden en worden gekweekt in de eigen moestuin. Er komen weinig zakjes en pakjes aan te pas. Naast het verbouwen van groenten en fruit, leren de deelnemers die werken in de moestuinwinkel van alles over het groeiproces van de planten. Bij dit alles helpen vrijwilligers uit de buurt.

 

Openingstijden en assortiment

Vanaf januari 2019 is de winkel iedere week een middag en een ochtend open. Op woensdagmiddag van 12.00 - 16.00 uur en op vrijdagochtend 09.00 – 12.00 uur. Naast groente, fruit en kruiden, wordt het assortiment aangevuld met verschillende producten die bij de andere dagcentra worden gemaakt. Denk hierbij ambachtelijk brood en kruidkoek uit de bakkerij bij de Slinger, prachtige handgemaakte woondecoraties van de winkel Decadoe aan de Kallenkoterallee of gekloofd hout van de werklocatie ’t Goor in Baars.

 

Terug naar overzicht

Meer persberichten