4 mei 2020

 

Op de IJsselbolder aan de Commissarislaan in Zwolle is een nieuwe woning neergezet. Het is een modern en passend thuis voor twee groepen die al op de IJsselbolder woonden. Er zijn gemeenschappelijke ruimten en iedereen heeft een eigen kamer, badkamer en toilet. Halverwege de bouw, in 2020, namen bewoners al eens een kijkje op hun nieuwe stek. Begin februari 2021 zijn ze feestelijk in hun spiksplinternieuwe nieuwe huis getrokken.


Samen bedacht

Ouders, verwanten en begeleiders hebben meegedacht over het ontwerp. Dat komt onder andere terug in een groter balkon en betere zichtlijnen. Aparte groepen hebben zich over de tuin en de inrichting gebogen. Lees hier meer over het kleurenpalet van de nieuwbouw op de IJsselbolder.

Licht en modern

De uitstraling van het nieuwe gebouw is licht en modern en past in de omgeving. Voor verwarmen en koelen maakt de woning onder andere gebruik van een warmtepomp en er liggen zonnepanelen op het dak.


Woningplan komende jaren
De nieuwbouw past in de woning(ver)bouwplannen van Frion voor de komende jaren. Een fijn thuis dat past bij de behoeften van cli├źnten, staat daarbij centraal. Dat biedt de basis voor onze zorg, vertaald in onze doelen: een goed leven, talent (h)erkennen en mooi werk.


 

 Lees meer over de woningplannen van Frion  

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Meer persberichten