Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Staatsmanlaan 70

Staatsmanlaan 70, 8014 PS Zwolle

De Middelhorst aan de Staatsmanlaan 70 is een locatie voor ouderen in Zwolle-Zuid. Er zijn twee groepen, die samen een tuin delen: Middelhorst 1 (12 mensen) en Middelhorst 2 (13 mensen). Je hebt je eigen kamer en er zijn fleurig ingerichte gezamenlijke huiskamers. Er is altijd verzorging en begeleiding in de buurt. En je kunt overal heen met een rolstoel of rollator.

Locatie kenmerken

Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Aantal bewoners: 12
Aantal bewoners: 12

Dagbesteding

Overdag ga je meestal naar dagbesteding op locatie. Die is ook op de Middelhorst. Of je gaat met de taxi naar de dagbesteding, bijvoorbeeld op de IJsselbolder. Er gebeuren regelmatig gezellige dingen, zoals samen koken of barbecueën.

Mooie tuin

De tuin van de Middelhorst is heel mooi. Er zijn grote bakken vol bloemen. Overal ruik je geuren en zie je kleuren en insecten rondvliegen. Je kunt liggen in de grote schommel, zachtjes bewegen op de schommelbank of aan de picknicktafel zitten. Er is ook een moestuin. Met sla, bietjes, tomaten, courgette, pompoen, aardbeien. Om zelf te plukken en van te eten. In de buurt is ook een parkje met een kleine kinderboerderij.