Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Werken

Aan de slag bij een bedrijf of dagcentrum

Als creatief talent je schilderkunsten ontwikkelen. Dol zijn op voetbal en werken bij PEC Zwolle. Werken bij een supermarkt, manege of ander extern bedrijf? Frion helpt je jouw talent ontwikkelen. De een doet dat zelfstandig bij een extern bedrijf en de ander met hulp in een dagcentrum.

Werken bij een dagcentrum

Enthousiast worden van buitenwerken, houtbewerking of cakejes serveren. Of juist ontdekken dat je een taartenbak-talent hebt. Dit kan bij de dagbestedings- en werklocaties van Frion! Doen waar je blij van wordt of waar je goed in bent. Zo kun je ervaren dat je mee doet en belangrijk bent. We hebben aandacht voor de dromen en wensen van ieder persoon.

Op de dagbestedings- en werklocaties werken we met leerlijnen. Deze leerlijnen gaan uit van de vragen ‘waar sta je nu’, ‘waar wil je naar toe’ en ‘welke stap kun je nemen’. De activiteiten en werkzaamheden op de dagbestedings- en werklocaties zijn daarop ingericht.

Het gevarieerde werk- dagbestedingsaanbod is onderverdeeld in productgroepen waarbij elke deelnemer vanuit zijn/haar eigen niveau een bijdrage levert aan het product of de dienst. We werken met de volgende productgroepen waarbinnen de leerlijnen zijn geïntegreerd:

  • Creatief;
  • Groen
  • Dienstverlening
  • Hout
  • Industrie
  • Vila Vitaal (activiteiten gericht op de ouder wordende cliënt)

 

Benieuwd naar onze dagcentra?

Dit zijn de locaties

Wil je weten op welke locaties van Frion je kunt werken? Hier vind je al onze locaties. Zet een vinkje bij werken en dan zie je alleen de dagcentra.