Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Logeren

Vertrouwde opvang als verlengde van thuis

Uit school samenkomen met vriendjes en vriendinnetjes, lekker ravotten in de tuin of even rustig samen een spelletje doen of boekje lezen en dan ook nog daar kunnen slapen. Wat heerlijk is het als kinderen zich zo kunnen vermaken. Op een fijne, huiselijke plek. 

Logeren

Middenin Zwolle-Zuid staat een prachtig pand met een ruime en veilige tuin. Hier komen jonge kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking of een bijzondere zorgvraag samen. Zij komen er voor de buitenschoolse opvang of verblijven meer dagen en blijven dan logeren.

Het Logeerhuis is een verlengstuk van thuis. Waar je samen kunt werken aan persoonlijke, kleine doelen. En waar je een fijne, leuke tijd hebt, in een beschermde omgeving. Waar je een sociaal netwerk hebt en onderhoudt.

Het Logeerhuis biedt zowel buitenschoolse opvang als de mogelijkheid om te logeren. Kortom verschillende mogelijkheden voor tijdelijke opvang. Daarbij worden professionele ondersteuning en activiteiten zo veel mogelijk in de sfeer van thuis geboden. De medewerkers van het logeerhuis zijn medisch onderlegd en hebben jarenlange ervaring met kinderen met verschillende zorgvragen. Denk aan ADHD, autisme, stofwisselingsziekten, lichamelijke handicaps, kinderen met een ontwikkelingsachterstand, niet aangeboren hersenletsel of andere handicaps.

 

Locaties

De locaties van Frion vind je in Noord-West Overijssel in Zwolle, Steenwijk, Zwartsluis en Hasselt. In deze regio bieden we ook ondersteuning thuis en op school.

Ervaringsverhaal

‘Vertrouwen kost tijd en juiste bejegening’
Ervaringsverhaal Therese