Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Commissarislaan 35 - 1

Commissarislaan 35-1, 8016 BE Zwolle

Commissarislaan 35 – 1 ligt op terrein de IJsselbolder in Zwolle-Zuid. Op deze mooie locatie is alles spiksplinternieuw. Hij is namelijk in januari 2021 opgeleverd. 

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Eigen sanitair
Eigen sanitair
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 8
Aantal bewoners: 8

In deze huiselijke woning woon je met zes andere bewoners. Contact maken met elkaar en begeleiders kan hier makkelijk. Ben je liever even alleen? Of heb je behoefte aan de snoezelkamer? Dat is prima. Door de indeling van de woning is de begeleider altijd dichtbij.

Een gemiddelde doordeweekse dag

Nadat begeleiders je hebben geholpen met wassen en aankleden is het tijd voor ontbijt. Samen met anderen eet je in de gezamenlijke woonkamer. En daarna is het tijd voor de dagbesteding. Bij OGDB bijvoorbeeld. Of op een andere leuke plek die bij jou past.

Aan het eind van de middag, als iedereen weer terug is, heb je even tijd voor jezelf en een gezellig kopje koffie, thee of glaasje ranja met z'n allen. Als de begeleiding begint met koken, dan kun je fijn meedoen. De ene bewoner helpt met koken, de ander met tafeldekken. Je doet mee op je eigen manier.

‘s Avonds maken begeleiders en bewoners vaak samen een wandeling. Misschien ga je mee in je rolstoel? Of op de driewieler. Anderen gaan lopend mee. Na terugkomst is er tijd voor een kopje thee, een goede douche. In de woonkamer kun je nog even een spelletje doen of tv kijken. En daarna? Heerlijk naar bed.