Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Commissarislaan 35 - 11/12

Commissarislaan 35-11/12, 8016 BE Zwolle

Commissarislaan 35 – 11/12 ligt op terrein de IJsselbolder in Zwolle-Zuid. Op deze mooie locatie heeft iedereen een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Begeleiders en bewoners houden van een fijne balans tussen activiteiten doen en rust krijgen.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Eigen sanitair
Eigen sanitair
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 12
Aantal bewoners: 12

Wie op deze locatie woont, mag meehelpen met de dagelijks klusjes, zoals de was, koken, de tafel dekken of groenten snijden. Is dat niet jouw ding? Je mag ook in de keuken geluiden en geuren meebeleven. Hartstikke leuk. Soms is het lastig om elkaar goed te begrijpen. Daarom gebruikt de begeleiding picto's; plaatjes waarop je iets kunt aanwijzen of waarmee je iets beeldend kunt maken. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.

Deze locatie heeft een prachtige, nieuwe snoezelruimte waar je kunt genieten van een waterbed, lichtjes en muziek. In de schuur staan wel vier verschillende soorten fietsen. Die worden veel gebruikt. Begeleiders en bewoners zijn iedere dag buiten. In de zomer in een bubbelbad. Maar ook om een rondje te wandelen of even fietsen of je zelfgemaakte post op de bus doen. Binnen is veel speelgoed, spelletjes, een echte ballenbak en een schommel.

Je kunt ook meedoen met een uitje, zoals paardrijden met een vrijwilliger. Op de IJsselbolder staat mooie apparatuur van Vita Motion. Hiermee ervaar je hoe het is om paard te rijden of op een waterscooter te racen. Doordat de (rol)stoelen bewegen, lijkt het net echt.

We vinden contact belangrijk. Daarom staat de koffie altijd klaar voor vrienden en familie.

Ervaringsverhaal

Ritger viel in als bewegingsagoog

Probeer eens iets anders, juist als je wel lekker op je plek zit.

Ervaringsverhaal Ritger