Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Werken

Dagcentrum IJsselbolder

Commissarislaan 35-20 en 35-21, 8016 BE Zwolle

Op dagcentrum de IJsselbolder in Zwolle beleef, werk en leer je. Het Dagcentrum heeft verschillende groepen, waar iedereen een passend programma kan krijgen. Het ontdekken en ontwikkelen van je talenten staat centraal. We werken met leerlijnen. Iedereen kan meedoen op zijn eigen manier! 

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi

Dit kun je doen

Dienstverlening (horeca)
Dienstverlening (horeca)
Inpakken en sorteerwerk
Inpakken en sorteerwerk
Creatief
Creatief
Ontmoeten (sociaal en vitaal)
Ontmoeten (sociaal en vitaal)
Detailhandel (in winkel werken)
Detailhandel (in winkel werken)

Supermarkt 
 
Samen de winkel draaiende houden met je collega’s. Kassa draaien, boodschappen inpakken en bestellen, spiegelen, maar ook schoonmaakwerkzaamheden, soms een boodschapje bezorgen, kratten en karren wegbrengen. Ruimte om te leren en laagdrempelig kennis te maken met het werken in een supermarkt. 

 

Dienstverlening
 
Houd je van koken, bakken, wassen en zorgen voor anderen, dan moet je op de dienstverlening zijn. Op deze groep doen we de was, koken we soep en bakken we lekkere dingen, voor onszelf en voor anderen. Ook ondersteunen we andere groepen met tafel dekken en koffie zetten. Zowel samenwerken als individuele activiteiten zijn mogelijk. Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

 

Distributie
 
Deze groep is veel buiten op het terrein te vinden. Je haalt de vuile was en brengt schone was naar de woningen. Ook zorg je ervoor dat containers van alle woningen op tijd aan de weg staan en leeg weer terug bij de woningen worden geleverd. Binnen is er tijd voor een bak koffie na al het harde werken buiten.

 

Industrie
 
Lekker aan het werk met hout of creatief bezig zijn, mooie dingen maken die verkocht kunnen worden. Het kan allemaal bij de groep Industrie. Net als inpakken van maaltijdpakketten die de woongroepen bij ons bestellen. Pak de ruimte om je talenten te ontdekken.

 

Villa Vitaal 
 
Ben je ouder en is het voor jou tijd om een stapje terug te doen, dan is Villa Vitaal daar de ideale groep voor. Villa Vitaal bestaat uit 2 groepen met een grote rustruimte. Je leest de krant, maakt een wandeling, kookt en de bewingsagoog komt langs. Er is ruimte voor zowel individuele als groepsactiviteiten. Op deze groep wordt ook veel gewerkt met thema’s, zoals bijvoorbeeld de seizoenen. 

 

Ondersteunen collega's en cliënten

Beteken wat voor een ander en ondersteun collega’s en cliënten op de IJsselbolder. Steek bijvoorbeeld de handen uit de mouwen met: 
•    Waskarren ophalen
•    Creatieve dingen maken
•    Belevingsactiviteiten doen
•    Schoonmaken

 

Ontwikkelingsgerichte dagbesteding

Op de IJsselbolder kun je ook ontwikkelingsgerichte dagbesteding volgen.