Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Logeren

Logeerhuis Eekhoornveld 101-1

Eekhoornveld 101-1, 8017 LP Zwolle

Bij Logeerhuis Eekhoornveld in Zwolle kun je logeren als je een verstandelijke beperking hebt. Je kunt er ook terecht voor Buitenschoolse Opvang (BSO). Het Logeerhuis bestaat uit twee woningen: Eekhoornveld 1 en Eekhoornveld 2. 

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk

Bij Eekhoornveld 1 komen vooral de wat oudere kinderen en de jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

In ons Logeerhuis kun je leuke dingen doen, samen met anderen. Je kunt ook leren om zelfstandiger te worden. Je kunt bijvoorbeeld leren:

  • stofzuigen
  • koken
  • bed opmaken
  • hoe je met geld om gaat.

Soorten opvang bij het Logeerhuis:

  • Logeeropvang
  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (op maanda, dinsdag en woensdag)
  • Vakantieopvang

Logeeropvang

Je kunt doordeweeks logeren bij Eekhoornveld 1 en ook in het weekend. Dat is doordeweeks (maandag t/m donderdag) tussen 16.00 uur 's middags en 9.00 uur 's ochtends. Overdag ga je naar je eigen school/dagbesteding of werk. 

Het weekend is bij ons van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagavond 19.00 uur. Wie dan komt logeren, kan mee doen aan leuke activiteiten. Zoals: wandelen, winkelen, naar een restaurant, bowlen en sporten in de gymzaal. In het huis kun je spelletjes doen, knutselen, televisie kijken of op de Wii. En in de zomer is het heerlijk op de schommel, onze skelters bij het basketbalnet of de tafeltennistafel.

Dagopvang

In de weekenden kun je bij het Logeerhuis ook terecht voor dagopvang. Op zaterdag en zondag. 

Buitenschoolse opvang

Iedere woensdag is er van 13.00 tot 19.00 uur buitenschoolse opvang (BSO) voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Ook op maandag en dinsdag van 15.30 tot 19.30 uur. Je ontmoet mensen van je eigen leeftijd en doet samen leuke dingen. Zoals spelletjes, film kijken, bakken en naar de winkel gaan. 

Vakantieopvang

In de schoolvakanties kun je op woensdag van 9.00 tot 17.00 uur bij ons terecht én in de weekenden. Als er veel vraag is naar meer momenten, passen we onze openingstijden hierop aan.

Rolstoeltoegankelijk

De begane grond is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, er is een lift en er is een invalidentoilet. Logeerhuizen Eekhoornveld 1 en 2 delen een tillift.