Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Logeren

Logeerhuis Eekhoornveld 101-1

Eekhoornveld 101-1, 8017 LP Zwolle

Bij Logeerhuis Eekhoornveld in Zwolle kun je logeren als je een verstandelijke beperking hebt. Je kunt er ook terecht voor Buitenschoolse Opvang (BSO). Het Logeerhuis bestaat uit twee woningen: Eekhoornveld 1 en Eekhoornveld 2. 

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk

De meeste mensen die bij Eekhoornveld 1 logeren zijn 15 tot 50 jaar oud. Ze hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en logeren hier gemiddeld één of twee weekenden per maand; van vrijdagmiddag - t/m zondagavond. Begeleiders organiseren allerlei leuke dingen, zoals wandelen, winkelen en zwemmen. Binnenshuis kun je spelletjes doen, knutselen of spelen op de Wii.

Zelfstandiger leren worden
Bij Eekhoornveld 1 kun je ook werken aan persoonlijke doelen om zelfstandiger te worden. Bijvoorbeeld: leren stofzuigen, koken, bed opmaken of met geld om leren gaan.

Buitenschoolse opvang
Op woensdagmiddag is er buitenschoolse opvang (BSO). De jongeren die hier komen, zijn tussen de 15 en 20 jaar. Het is leuk om hier mensen van je eigen leeftijd te ontmoeten. Samen doe je leuke dingen. Begeleiders gaan bijvoorbeeld met je naar de gymzaal. Jullie doen ook samen boodschappen voor het avondeten. Na het eten ga je weer naar huis.  

Soorten opvang:

  • Logeeropvang
  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (op woensdagmiddag)
  • Vakantieopvang

Rolstoeltoegankelijk

De begane grond is toegankelijk voor rolstoelers. Logeerhuizen 1 en 2 delen een tillift.