Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Wonen

Werkeren

Werkerlaan 50-50, 8043 LK Zwolle

Op deze gezellige locatie in de Zwolse wijk Stadshagen zijn twee groepen. Je woont met maximaal elf andere mensen die ook al wat ouder zijn. De appartementen liggen in Gezondheidscentrum Werkeren. Beneden is een restaurant waar ook senioren van IJsselheem komen.

Locatie kenmerken

Wifi
Wifi
Eigen sanitair
Eigen sanitair
Eigen keuken
Eigen keuken
Buitenruimte als tuin of balkon
Buitenruimte als tuin of balkon
Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeltoegankelijk
Openbaar vervoer
Openbaar vervoer
Supermarkt / Winkels
Supermarkt / Winkels
Gedeelde woonkamer
Gedeelde woonkamer
Stalling voor fiets / scooter
Stalling voor fiets / scooter
Aantal bewoners: 12
Aantal bewoners: 12

Op beide groepen hebben bewoners hun eigen appartement. 's Ochtends helpt je begeleider je met opstaan, aankleden en medicijnen. Of misschien doe je dat wel allemaal zelf. Vervolgens maak en eet je lekker in alle rust je ontbijt. Heb je zin in gezelschap? Dan kun je ook aanschuiven bij het ontbijt in de gezamenlijke woonkamer.

Naar dagbesteding
Later op de ochtend is het tijd voor dagbesteding. Een aantal bewoners gaat op weg naar de werkplek. Anderen blijven voor Dagbesteding Op Locatie. Begeleiders kijken wat je leuk vindt om te doen en sluiten daarbij aan. Heb je zin in puzzelen? Dan doe je dat!

Middag
Werk je buiten de locatie? Dan lunch je daar. Wie op de woongroep is gebleven, heeft na de gezamenlijke lunch even tijd voor zichzelf in je woonkamer. Daarna kun je weer meedoen met de dagbesteding. Tenzij je liever even rondkijkt in het winkelcentrum aan de andere kant van de kleine parkeerplaats. Of naar de wijkboerderij wandelt.

Eigen woonkamer
’s Avonds kun je weer gezamenlijk eten. Eet je liever alleen of met iemand anders van je locatie? Dan heb je je avondmaaltijd lekker in je eigen woonkamer. Met vragen of bij behoefte aan een gesprek of hulp, staat de begeleiding altijd klaar.