Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Cliënten en collega’s Dubbelklik: welkom bij Frion!

De locatie Dubbelklik aan de Pieter van Bleyswijkstraat in Zwolle hoort sinds 1 januari bij Frion. Welkom cliënten en collega’s!
Cliënten en collega’s Dubbelklik: welkom bij Frion!

Dubbelklik is opgericht door ouders, in 2006 trokken acht bewoners in het gebouw. In totaal zijn er 10 appartementen, met eigen zitkamer, slaapkamer en een badkamer. Bewoners delen samen een keuken, logeerkamer, tuin, twee gezellige huiskamers en twee recreatieruimtes. 

Fijne kennismaking
In december hebben bewoners, ouders en collega’s kennisgemaakt met het team van Frion. Het waren fijne bijeenkomsten, met goede gesprekken, welkomstmappen en welkomstthee. 

Zo’n overstap is natuurlijk spannend. Tegelijkertijd blijft veel hetzelfde. Zoals de persoonlijke aandacht voor cliënten en wat zij nodig hebben en de locatie. Frion heeft de huur van de locatie overgenomen, waardoor cliënten op hun eigen plek kunnen blijven wonen. Een deel van de cliënten gaat al lang bij Frion naar de dagbesteding. Dat blijft natuurlijk ook hetzelfde.  

Verbouwing
In het voorjaar wordt er een en ander verbouwd. Er komen onder andere twee appartementen bij en de keuken wordt vervangen.