Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

De Slinger ontvangt donatie van 2500 euro

De Kringloopwinkel in Tuk doneert maar liefst 2500 euro aan Dagcentrum de Slinger
De Slinger ontvangt donatie van 2500 euro

Dagcentrum De Slinger nam een donatie van maar liefst 2500 euro in ontvangst! De Kringloopwinkel in Tuk doneert jaarlijks aan goede doelen en dit jaar stond dus ook De Slinger op de nominatie.

We werken al jaren goed en aangenaam samen met de Kringloopwinkel. Maar een recycleklus die we voor hen hebben gedaan gaf de doorslag. Hier waren ze zo blij mee, dat ze ons hiervoor wilden belonen.

Op de morgen van de uitreiking reden met een groepje cliënten van de productiegroep in onze Frionbus naar Tuk. Daar kregen we in het restaurant (onderdeel van de winkel) een heerlijke mokkatompouce uit eigen keuken, met een kop koffie of thee. Iedereen vond het heerlijk.

Daarna werden de donaties uitgedeeld. Iedere organisatie vertelde bij het in ontvangst nemen van de donatie in het kort wie ze zijn wat ze doen en waar ze voor staan. Er waren uiteindelijk vier genomineerden die 1000 euro kregen en één die 2500 euro kreeg. Dit waren wij dus!

Aan het eind hebben we nog met z’n allen een foto gemaakt. Onze cliënten zijn supertrots en hebben een leuke ochtend gehad!