Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Deelnemers Mediagroep maken eigen Kwaliteitsrapport Frion

Wat heb je gemist tijdens de coronaperiode van 2021? Van gesprekken over dit thema tot een interview met de bestuurder. En van podcasts tot video's. Je vindt het allemaal in de cliëntversie van het Kwaliteitsrapport dat deelnemers van onze Mediagroep zelf maakten. Voor het tweede jaar op rij spraken zij met andere cliënten en medewerkers en deden ze op mooie wijze verslag van de zorg in 2021.
Deelnemers Mediagroep maken eigen Kwaliteitsrapport Frion

De Mediagroep van Frion is een dagbestedingslocatie gericht op video, fotografie en verslaggeving. Deelnemers brengen al twee jaar iedere maand een digitale versie van nieuwsbrief Nieuwsflits, voor en door cliënten, uit. Sinds vorig jaar maken ze ook hun eigen versie van het Kwaliteitsrapport. 

Zorgorganisaties zijn verplicht zich te verantwoorden in een openbaar Kwaliteitsrapport. Frion kiest er voor om er ook in te reflecteren en verbeteren. Eerdere jaren was er al een cliëntversie, maar het bijzondere aan deze van de Mediagroep is dat hij helemaal door deelnemers zelf wordt gemaakt. Dit jaar ook met infographics, mooie verhalen, nóg meer video's, foto's en geluidsfragmenten. 

Benieuwd geworden? Beide versies (de algemene en de cliëntenversie) staan op pagina Kwaliteit op deze website. Hier klikken kan ook.