Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Frion maakt 'magazien' over seksualiteit en intimiteit

Hoe ga je in gesprek over seksualiteit? Wat betekent intimiteit? Hoe belangrijk is aanraken? Wat zijn do’s en dont’s bij daten? Seksualiteit en Intimiteit zijn spannende thema's. Niet iedereen praat er makkelijk over. Wat als je dan ook nog eens moeite hebt met het vinden van de juiste woorden? In het Frion 'magazien' seksualiteit en intimiteit lees je hoe je daar mee om kunt gaan en nog veel meer.
Frion maakt 'magazien' over seksualiteit en intimiteit

Mensen met een verstandelijke beperking staan wat dit onderwerp betreft soms voor grote uitdagingen. Op meerdere vlakken. Maar ook ouders, broers, zussen, en begeleiders kunnen het lastig vinden om met hen over seksualiteit en intimiteit te praten.

In ons Magazien over jaarthema Seksualiteit & Intimiteit vind je mooie verhalen, tips en achtergronden over de rol van dit thema in de gehandicaptenzorg.


Voor ouders, broers, zussen, oma's, opa's, ooms en tantes van mensen met een verstandelijke beperking. En voor begeleiders, persoonlijk ondersteuners, artsen en andere professionals!

Hier lees je 'm digitaal. Wil je een exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie van Frion: communicatie@frionzorg.nl