Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Handen uit de mouwen in Tuk's T-huis

De kans is groot dat je op woensdag en donderdag in het Tuk’s T-huis geholpen wordt door deelnemers van dagcentrum De Slinger. De afdeling dienstverlening werkt namelijk in het hoogseizoen twee dagen op deze mooie locatie aan de rand van de Woldberg.
Handen uit de mouwen in Tuk's T-huis

In het Tuk’s T-huis helpen Rianne, Joop, Christine, Marten, Ina, Angelique, Therese en Ilse in de bediening of staan ze in de keuken allerlei lekkers klaar te maken. Er worden verse broodjes bereid, een sapje geperst of een lekkere kop koffie gezet. Op de maandag en dinsdag worden op De Slinger al taart en koekjes gebakken om op de woensdag en donderdag aan alle bezoekers van het T-huis te verkopen.

Mooie plek

Zeker met lekker weer zoals vandaag verwachten de deelnemers veel mensen te bedienen. Want het Tuk’s T-huis ligt aan de rand van het bosgebied ‘Woldberg’ en landgoed ‘De Eese’. Het ligt pal naast toeristisch overstappunt (TOP) De Woldberg. Er zijn veel mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving en het T-huis wordt vaak gebruikt als plek voor een lange of korte pauze.

Samenwerking

Met deze samenwerking met het Tuk’s T-huis staan onze toppers van De Slinger middenin het horecawerk. Wie weet wat voor talenten er aangeboord gaan worden de komende tijd! Vorig jaar is er al een tijdje proefgedraaid in het T-huis en die samenwerking beviel goed. Daar zijn voor komend seizoen dus twee vaste dagen bemensing uitgerold. En wat zijn we hier trots op!