Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Zonovergoten Frion Spel- en Sportdag één groot feest

Stralend weer, sportvelden vol met mensen én leuke spellen, wat wil je nog meer. Ruim 400 deelnemers (cliënten en medewerkers) bezochten vandaag de Frion Spel- en Sportdag. De dag startte een beetje fris, maar zodra de zon zich liet zien was de spelvreugde niet meer te keren.
Zonovergoten Frion Spel- en Sportdag één groot feest

Met een hartelijk welkom van Zwolfje die daar zelf ook ondersteboven van was, werd de toon meteen gezet. Een feest om met de huifkar te gaan, van de stormbaan te buitelen of juist heel precies een visje uit het water te hengelen. Wie meer zin in had in wat tegenstand waagde zich aan het touwtrekken, het korfballen of zelfs aan de rolstoelrace. Echt aan alles was gedacht om er voor iedereen een geweldige dag van te maken.

Bij zo'n dag vol inspanning en ontspanning hoort natuurlijk een passende versnapering. Iedereen kreeg daarom een smoothie-bon om eens volop te testen welke groenten en fruit je kunt mixen en hoe dat dan smaakt. De dag was mede dankzij de goede organisatie, de hulp van een flink aantal medewerkers en de inzet van studenten van verschillende sportopleidingen, een groot succes. Zoals bestuurder Hugo Broekman in zijn openingswoord al hoopte: "Een dag om nu van te genieten na een lange intensieve zomerperiode, en ook een dag om nog lang van na te genieten!"