Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Werken

Dagcentrum De Slinger

Meidoornstraat 1, 8331 NB Steenwijk

In dagcentrum De Slinger in Steenwijk gebeurt van alles. Het ontwikkelen van je vaardigheden staat hier centraal. Sommige deelnemers wonen bij Frion, anderen wonen thuis of bij een andere organisatie.

Bij De Slinger hebben 90 mensen dagbesteding. Het dagcentrum staat in een woonwijk en heeft daar vier groepen. Ook ’t Goor, dat net buiten Steenwijk midden in het bos ligt, hoort bij De Slinger. Begeleiders onderzoeken samen met jou wat jij wilt leren.

Decadoe

Bij Decadoe werk je creatief met allerlei materialen. Op deze plek kun je je creativiteit kwijt door te borduren, haken, handwerken en nog veel meer.

Dienstverlening

Op de groep Dienstverlening is best veel te doen. Je kookt er voor woonvormen, neemt de telefoon van de Slinger op, houdt het gebouw schoon of bakt lekkere dingen.

Productie

De groep Productie is, zoals de naam al zegt, erg productief. Hier doe je afwisselend werk in opdracht van bedrijven. Zo kan het zijn dat je het ene moment van alles inpakt en een paar dagen later doosjes vouwt of producten in elkaar zet. 

Trefpunt

Trefpunt is een groep die op beleving is gericht. Denk aan lezen, knutselen en creatieve activiteiten. Deze groep heeft een aangepaste douche, toiletruimte en tillift.

‘t Goor

Op buitenlocatie ’t Goor werk je in de frisse buitenlucht. Je werkt hier vooral met hout:

  • bomen omzagen
  • takken schouwen
  • zaaien
  • berm maaien
  • afval opruimen
  • bestellingen haardhout bezorgen.

Er is van alles te doen.

Ervaringsverhaal

Samen herinneringen ophalen aan 160 jaar dienstverband
Ervaringsverhaal Jan, Janny, Gerry en Roel