Toegankelijkheid Toegankelijkheid
Tekst
Contrast

Zoeken

Werken

Molenkamp

Molenkampsweg 1, 8022 CT Zwolle

Als je graag met je handen werkt ben je op de Molenkamp je plek! Hier leer en werk je door mooie producten te maken voor bedrijven, scholen en klanten. We organiseren regelmatig een markt om onze producten te verkopen. Geluk is zelfgemaakt bij De Molenkamp.

Binnen de Molenkamp kun je nieuwe vaardigheden aanleren, zodat we samen producten  maken waar we trots op kunnen zijn.

 

Volg ons op Facebook voor onze nieuwste zelfgemaakte producten

Dit kun je doen

Dienstverlening (horeca)
Dienstverlening (horeca)
Creatief
Creatief
Ontmoeten (sociaal en vitaal)
Ontmoeten (sociaal en vitaal)

We hebben verschillende groepen en activiteiten.

Crea

Bij de groep Crea maken we voornamelijk producten met textiel. Maar er wordt ook gewerkt met papier of andere creatieve materialen. Naaien op de naaimachine, breien en borduren zijn voorbeelden van werkzaamheden. Ook kunnen we producten personaliseren.

Houtbewerking

Bij de Houtbewerking worden moderne decoratieve producten voor in en om het huis gemaakt. We maken ook graag iets speciaal voor iemand. Aftekenen, schuren, zagen, boren, verven en materialen inkopen zijn werkzaamheden die daar bij horen.

 

De Appelfabriek en Dienstverlening

De Appelfabriek is een bakkerij waar op een professionele en ambachtelijke manier wordt gebakken voor onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit afwegen, appels schillen en onder andere lekkere appeltaarten en koeken maken.

Bij dienstverlening hoort werken in de keuken. Daar maken we lunches en verzorgen we catering. Daar komen allerlei werkzaamheden bij kijken als snijden, schoonmaken en koffie zetten. Er is ook een kleine wasserij.

 

Villa Vitaal

Houd je van iets meer rust, maar vind je het wel gezellig om een paar keer per week anderen te ontmoeten? Dan ben je op je plek bij Villa Vitaal. Je komt mensen tegen en maakt een puzzel, doet een spelletje, schildert of bent creatief bezig met textiel.

 

Ervaringsverhaal

'​Onze Heer heeft me een vrolijk karakter gegeven'

​In de afgelopen 43 jaar is er heel wat veranderd in de gehandicaptenzorg. Henk Jansen, zag in die periode bij Frion heel wat visies, zorgmodellen, bestuurders, collega's en cliënten voorbij komen. Hij keek het aan, draaide mee en leerde om altijd rechtdoor te blijven lopen. Nu, op zijn 66ste is het tijd om te stoppen en zich op andere dingen te richten. Henk Jansen gaat met pensioen.

 

Ervaringsverhaal Henk